Kvinnor Eksjö

new day. What good luck!..

Thaimassage söderort göteborg thailand

16.11.2016 Sex i drammen 0

thaimassage söderort göteborg thailand

5 feb Besöker en nyöppnad salong i söderort Stockholm. Kommer in, betalar för en timme, och blir invisad i ett rum. Näckar och lägger mig till rätta. En kvinna av den kraftigare modellen kommer in, och frågar vad jag vill ha. När jag svarar massage , så är hon tvungen att gå ut från rummet och hämta olja. Då kan. Välkommen till Su Thaimassage! Vi finns centralt i Göteborg på Drottninggatan ring för tidsbokning. Vi erbjuder thaimassage, oljemassage, örtmassage och fotmassage av välutbildade massörer från Watpo templet i Bangkok. 28 maj än en vecka i söderort, är som en jävla spaghetti i kroppen men inte fan har jag fått minsta förfrågning av HE även fast jag haft ordentlig ribba varje gång. Fattar inte vad jag gör för fel? Sen gör det ju inte saken lättare att hitta rätt när det tamme tusan finns fler thaimassage ställen i stockholm än i thailand.

Thaimassage söderort göteborg thailand - excellent

Jag hejade på henne när hon gick förbi. Döm om min förvåning, jag har hållit påmi den här djungeln i 9 år nu, men aldrig fått en så proffsig massage, inte ens på Axelssons som jag har besökt några ggr för taskig rygg.

Videos

THAI MASSAGE IN PATTAYA AND KOH CHANG Sveriges första och bästa guide med recensioner till thaimassage, kroppsmassage, oljemassage, fotmassage och örtmassage i sverige. Här hittar du alla thaimassage salonger i Sverige. 19 feb Vilket skitsnack, varken jag eller alla informationskällor jag har pratat med under de senaste åren har någonsin hört talas om att det är vanligt att damer går på thaimassage i Stockholm, det är ovanligt att kvinnliga kunder besöker dessa källarsalonger förutom massöserna och ägarinnorna då. Seriösa. Krokslätts Parkgata 57B Mölndal Thaimassage (60min): Oljemassage ( 60min): Dusch Bad / Jacuzzi Rum med Dörr. Lan YaMo Thaimassage. Rågången 71 Norrköping Oljemassage (60min): Swish Dusch Massagebänk Rum med Dörr, 8. Kaewsanga Massage & Spa. Harald Hjärnesgatan 15 Göteborg. thaimassage söderort göteborg thailand

0 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *